Trekking ili Cross bicikli | Spartan Sport

Trekking/Cross

Podkategorije

 • Liv Rove 3 DD 2021

  839,30 KM 1.199,00 KM -30%

  GLAVNE ULICE, SPOREDNE ULICE ILI ŠUMSKE STAZE. VAŠI IZBOR NIJE OGRANIČEN SA SVEOBILNIM ROVE-OM.

 • TOUGHROAD SLR 1 2021

  1.749,30 KM 2.499,00 KM -30%

  Kad pločnik završi, započinju avanture. Kad se želite dalje kotrljati izvan gradskih granica, ovo je bicikl. Popnite se na neravni planinski prijevoj, zarolajte se kroz šljunak ili krenite na šumske staze. ToughRoad SLR omogućuje vam sve u jednoj vožnji.

  Brz, učinkovit i izuzetno svestran, ToughRoad SLR bicikl je stvoren za poticanje vaše avanturističke strane. Lagani aluminijski okvir ALUXX SLR i kompozitna vila zajedno uklanjaju neravnine sa cesta i staza. Brzo kotrljajući kotači od 700 c i gume bez zračnica daju mu glatku i učinkovitu kvalitetu vožnje. Integrirane disk kočnice daju glatku zaustavnu snagu i kontrolu na svim vrstama terena, u bilo kojem vremenu. Ravna volan i uspravniji položaj daju vozaču kontrolu na svim vrstama terena, a inovativni stup sjedala D-Fuse smanjuje udare i vibracije na neravnim cestama i stazama.

  Lagana okretnost

  Ram izrađen od ALUXX SLR, najlakšeg aluminija i kompozitne vilice.

  Udobnost i stabilnost

  Ravna geometrija okvira postavlja vozača u položaj koji uravnotežuje učinkovitost i pouzdanost na neravnim cestama, stazama ili stazama.

  Integrirani nosači za nosače

  Kompatibilan s prednjim i stražnjim nosačima, omogućavajući lak teretni kapacitet za dnevna putovanja ili dulja putovanja.